We gaan open op 17 juni om 14.00 uur!

Fantastisch nieuws! Woensdag 17 juni gaat de speeltuin open! Om 14.00 uur gaan wij als bestuur de poort van de speeltuin open zetten. We hopen dat veel kinderen vanuit school de speeltuin gelijk komen verkennen!
Vanaf dan mag er elke dag heerlijk gespeeld worden door alle kinderen in Tuil en omgeving.

Tot 1 juli zijn er nog wel strenge Corona eisen waar wij aan moeten voldoen. Er mogen maximaal 30 volwassenen tegelijk in de speeltuin zijn. Wij willen jullie dringend vragen hier zelf goed op te letten.

We zijn ontzettend blij met deze mijlpaal! Veel mensen die dit proces gevolgd hebben kennen de jarenlange voorbereiding die hieraan vooraf is gegaan. Vanwege de Corona situatie is deze laatste fase ook anders verlopen dan normaal. Wij kunnen momenteel geen officiële echte opening organiseren en zullen dit later alsnog doen als dit weer is toegestaan. Ook steken we achter de schermen nog energie in het afronden van het financiële plaatje.

Hier kunt u ook iets voor betekenen. Voor het voortbestaan van de speeltuin is het belangrijk dat we de speeltuin goed kunnen onderhouden. Denk aan onderhoud van het groen en de toestellen. Maar ook sparen voor aanvulling van speelmogelijkheden en vervanging van toestellen als ze worden afgekeurd in de verdere toekomst. Om de stichting en de speeltuin financieel gezond te houden hebben we leden nodig. Wij noemen dit de ‘Vrienden van de speeltuin’. Voor een bedrag van 15 euro per jaar is het hele gezin lid. Er mag dan volop gespeeld worden in de speeltuin en gratis worden deelgenomen aan activiteiten voor kinderen. Draagt u ook een steentje bij? Dit kan eenvoudig via dit formulier.

Wij wensen iedereen heel veel speelplezier en hopen dat de speeltuin een centrale ontmoetingsplek zal zijn!